Home » Borculo » Collecte HandicapNL van 21 t/m 26 september
Algemeen
Borculo

16 september 2020

Collecte HandicapNL van 21 t/m 26 september

Collecte HandicapNL van 21 t/m 26 september

BORCULO – In de week van 21 t/m 26 september gaat de jeugd van de voetbalvereniging Reünie/GSV’63 uit Borculo collecteren in de collecteweek van HandicapNL. Samen met duizenden andere collectanten gaan de leden langs de deuren om zo veel mogelijk geld binnen te halen. Dankzij deze opbrengst zal HandicapNL haar projecten kunnen voortzetten, waardoor hoop ontstaat voor iedereen met een handicap die van een normaal leven slechts kan dromen. Ook voor onze mede gehandicapte sport beoefenaars.

Gerard ten Bras van v.v.Reünie/GSV’63: “Dus in deze week kunt u onze jeugdleden aan de deur verwachten voor een bijdrage. Ook zij zullen zich aan de corona regels houden. Steun deze collecte.”

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Donderdag 9 juni was het de beurt aan de leerlingen van VSO Klein Borculo om een clinic rolstoelbasketbal te volgen van

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op donderdag 30 juni 2022 werd er een naast culturele activiteiten een sportochtend gehouden door het Zone.college Borculo op verschillende sportlocaties

 • 2 juli 2022

  BORCULO – Op maandag 4 juli 2022 hoopt het echtpaar Daalwijk-Bovenschutte wonende in Borculo het 60‑jarig huwelijk te vieren.

  Wethouder

Booking.com