Home » Borculo » Collecte HandicapNL van 21 t/m 26 september
Algemeen
Borculo

16 september 2020

Collecte HandicapNL van 21 t/m 26 september

Collecte HandicapNL van 21 t/m 26 september

BORCULO – In de week van 21 t/m 26 september gaat de jeugd van de voetbalvereniging Reünie/GSV’63 uit Borculo collecteren in de collecteweek van HandicapNL. Samen met duizenden andere collectanten gaan de leden langs de deuren om zo veel mogelijk geld binnen te halen. Dankzij deze opbrengst zal HandicapNL haar projecten kunnen voortzetten, waardoor hoop ontstaat voor iedereen met een handicap die van een normaal leven slechts kan dromen. Ook voor onze mede gehandicapte sport beoefenaars.

Gerard ten Bras van v.v.Reünie/GSV’63: “Dus in deze week kunt u onze jeugdleden aan de deur verwachten voor een bijdrage. Ook zij zullen zich aan de corona regels houden. Steun deze collecte.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com