Home » Borculo » Werkzaamheden aan Bolksbeekbrug in Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

21 september 2020

Werkzaamheden aan Bolksbeekbrug in Gelselaar

Werkzaamheden aan Bolksbeekbrug in Gelselaar

BORCULO – De uitgestelde werkzaamheden aan de Bolksbeekbrug in de Slaapweg in Gelselaar starten binnenkort. Dit meldt de gemeente Berkelland.

De brug zal in de periode van 28 september tot en met 6 november worden gerenoveerd en is zodoende volledig afgesloten. Het verkeer tussen Nettelhorst en Gelselaar dient om te rijden via de Provinciale weg tussen Lochem en Goor of via Geesteren.

Fietsers omgeleid via de brug in de Hagmansweg

De brug in de Hagmansweg, is ongeschikt voor zwaar verkeer. Om het lokale verkeer veilig op haar bestemming aan te laten komen wordt er tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld op de Schaghorstweg en de Borghorstweg.

Zijn er vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op met de gemeente Berkelland via de heer B. Hofman: 06-2350 9470. 

Foto: Gemeente Berkelland

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com