Home » Borculo » Werkzaamheden aan Bolksbeekbrug in Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

21 september 2020

Werkzaamheden aan Bolksbeekbrug in Gelselaar

Werkzaamheden aan Bolksbeekbrug in Gelselaar

BORCULO – De uitgestelde werkzaamheden aan de Bolksbeekbrug in de Slaapweg in Gelselaar starten binnenkort. Dit meldt de gemeente Berkelland.

De brug zal in de periode van 28 september tot en met 6 november worden gerenoveerd en is zodoende volledig afgesloten. Het verkeer tussen Nettelhorst en Gelselaar dient om te rijden via de Provinciale weg tussen Lochem en Goor of via Geesteren.

Booking.com

Fietsers omgeleid via de brug in de Hagmansweg

De brug in de Hagmansweg, is ongeschikt voor zwaar verkeer. Om het lokale verkeer veilig op haar bestemming aan te laten komen wordt er tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld op de Schaghorstweg en de Borghorstweg.

Zijn er vragen over de werkzaamheden, neem dan contact op met de gemeente Berkelland via de heer B. Hofman: 06-2350 9470. 

Foto: Gemeente Berkelland

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com