Home » Borculo » Ruim 900 bezoekers voor route ‘Diekhook in ’t Lech’
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

28 september 2020

Ruim 900 bezoekers voor route ‘Diekhook in ’t Lech’

Ruim 900 bezoekers voor route ‘Diekhook in ’t Lech’

BORCULO – Buurtvereniging Dijkhoek en de commissie ‘Diekhook in t Lech’ kijken terug op een geslaagde verlichtingsroute die de afgelopen dagen gereden kon worden door de Dijkhoek.

In de drie avonden reden maar liefst 900 bezoekers de route, die tientallen boerderijen en objecten in het licht zette. De commissie is vooral positief, maar baalt van de regen van de laatste avond: “ierdoor kwamen de verlichte objecten minder mooi uit en werden wegen slechter begaanbaar.”

Booking.com

De commissie bedankt alle deelnemers, de sponsoren en de vele vrijwilligers die ‘Diekhook in ’t Lech’ tot een succes hebben gemaakt.

Tijdens de route werd er geld opgehaald voor de Hamelandse Ruiters, die enkele maanden geleden het clubhuis verloren door een brand. In totaal werd er maar liefst € 1600,- euro opgehaald. De Hamelandse Ruiters zijn ontzettend dankbaar voor de kans die Diekhook in ’t Lech hen gegeven heeft. Jolanda Walvoort van Hamelandse Ruiters: “Ook willen we iedereen die middels de vrije gift heeft gedoneerd hartelijk bedanken.”

Foto’s:

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 21 mei 2022

    BORCULO – Wethouder G.J. Teselink reikt op 21 mei 2022 om ongeveer 16.15 uur een Koninklijke Erepenning uit aan Korfbalvereniging Olympia ‘22. De

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

Booking.com