Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

28 september 2020

Ruim 900 bezoekers voor route ‘Diekhook in ’t Lech’

Ruim 900 bezoekers voor route ‘Diekhook in ’t Lech’

BORCULO – Buurtvereniging Dijkhoek en de commissie ‘Diekhook in t Lech’ kijken terug op een geslaagde verlichtingsroute die de afgelopen dagen gereden kon worden door de Dijkhoek.

In de drie avonden reden maar liefst 900 bezoekers de route, die tientallen boerderijen en objecten in het licht zette. De commissie is vooral positief, maar baalt van de regen van de laatste avond: “ierdoor kwamen de verlichte objecten minder mooi uit en werden wegen slechter begaanbaar.”

De commissie bedankt alle deelnemers, de sponsoren en de vele vrijwilligers die ‘Diekhook in ’t Lech’ tot een succes hebben gemaakt.

Tijdens de route werd er geld opgehaald voor de Hamelandse Ruiters, die enkele maanden geleden het clubhuis verloren door een brand. In totaal werd er maar liefst € 1600,- euro opgehaald. De Hamelandse Ruiters zijn ontzettend dankbaar voor de kans die Diekhook in ’t Lech hen gegeven heeft. Jolanda Walvoort van Hamelandse Ruiters: “Ook willen we iedereen die middels de vrije gift heeft gedoneerd hartelijk bedanken.”

Foto’s:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook