Algemeen
Borculo

3 oktober 2020

DEO eieractie in een ander jasje

DEO eieractie in een ander jasje

BORCULO – Afgelopen week heeft v.v. DEO onder haar leden de campagne “Eieractie in een ander jasje” uitgerold. Begin april, voor de Paasdagen, kon helaas de gebruikelijke jaarlijkse huis-aan-huis actie niet doorgaan vanwege corona.

Nu is er voor gekozen om de komende 3 weken alle actieve DEO-leden in hun eigen ‘netwerk’, via bijvoorbeeld de social media, Whatsapp groepen bij vrienden/familie/buren, aan de hand van een bestellijst, doosjes eieren te laten verkopen. Op deze manier kunnen zij, met hulp van jullie als koper, de jeugdafdeling van de vereniging toch een steuntje in de rug bieden.

Een doosje eieren (10 stuks) kost €3,50. Voor de drie leden die de meeste eieren weten te verkopen heeft DEO een mooie prijs in petto. De uitgifte van de eieren is dan in het weekend van 16 tot 18 oktober. Daarnaast zijn, in het weekend van 16 tot 18 oktober, bij Coop Borculo de ‘DEO vrije uitloop eieren van Wegdam’ te koop in de supermarkt. Bij Albert Heijn gaat in de maanden November en December het statiegeld van de flessen (welke je kan doneren) naar de jeugdafdeling van v.v. DEO. Hier is de Dijkhoekse voetbalvereniging natuurlijk ontzettend blij mee. v.v. DEO hoopt op uw hulp: “Bestel daarom nu bij een v.v. DEO lid u doosjes eieren of kijk voor meer info op www.vvdeo.nl.”

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook