Algemeen
Borculo

8 oktober 2020

MTB-ritten in omgeving Borculo op elke zondag

MTB-ritten in omgeving Borculo op elke zondag

BORCULO – Herfstgeuren, vallende bladeren, paddenstoelen en het begin van blubber. Voor de wielrenners het einde van het seizoen, terwijl het voor de mountainbikers nu juist gaat beginnen.

Als alternatief voor je ‘standaard lokale ritjes’ organiseert Toerclub de Berkelrijders op Zondagochtend gezamenlijke MTB-ritjes in de omgeving van Borculo, Ruurlo of Lochem. Zo ontmoet je eens andere fietsmaatjes en maak je kennis met, wellicht, nieuwe routes. Op de zondagochtenden wordt er in clubverband een route in de omgeving gereden of rijden we een veldtoertocht. ze passen de route, die varieert in afstand van 30-50 kilometer, en de snelheid aan de groep aan.

Ben je nieuwsgierig hoe het is om eens in een groep op de ATB de omgeving te verkennen, stuur dan een mailtje naar info@berkelrijders.nl en laat weten dat je mee wilt fietsen. Als je dat tijdig doet, zorgt de Berkelrijders ervoor dat je tijdens de rit verzekerd bent via NTFU.

Zondagochtend om 09:00 uur wordt er vertrokken vanaf de parkeerplaats bij Buitencentrum Kerkemeijer, Ruurloseweg 51 in Borculo.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook