Algemeen
Borculo

8 oktober 2020

Borculoër Robert Franssens verlengt met AZ

Borculoër Robert Franssens verlengt met AZ

BORCULO – Borculoër en oud-speler/trainer van v.v. Reünie heeft zijn contract verlengt bij AZ. Dit maakte de Alkmaarse voetbalclub donderdag bekend. Franssens is de trainer van AZ Onder 18 en kwam in 2016 over van De Graafschap. In de eerste seizoenen bij AZ trainde Franssens AZ Onder 15, waarmee hij in 2018 de dubbel pakte. Daarna trainde hij nog AZ Onder 19.

De 33-jarige Borculoër is blij: “Ik ben ontzettend blij met het vertrouwen dat uit deze contractverlenging spreekt”, reageert Franssen op de clubsite van AZ. “Het is een genot om onderdeel te zijn van deze mooie organisatie, waarin de mogelijkheden om spelers maximaal te ontwikkelen ongelimiteerd zijn. Het werken met de beste talenten van Nederland en de kennis en kunde van collega’s maken dat ik iedere dag met een glimlach het gebouw in stap. We gaan ervoor om de successen van de club in het opleiden van eerste elftal-spelers voort te zetten.”

Ook de club waar Franssens vroeger speelde en trainde is trots. v.v. Reünie reageert: “Waar Robert vroeger nog op onze velden stond, zijn ze nu al sinds 2016 erg tevreden met hem in Alkmaar. En dat blijft nog een tijdje zo, de jeugdtrainer ligt nu tot medio 2023 vast bij AZ.Robert gefeliciteerd, lekker blijven knallen daar!”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook