Home » Borculo » Van Beeldentuin AJ & LW Bier naar ‘Galerie de Opslag’
Algemeen
Borculo

11 oktober 2020

Van Beeldentuin AJ & LW Bier naar ‘Galerie de Opslag’

Van Beeldentuin AJ & LW Bier naar ‘Galerie de Opslag’

BORCULO – Voor Beeldentuin AJ & LW Bier zit het seizoen er haast op. Zondag 18 oktober is de laatste dag van dit jaar om de beeldentuin te bezoeken. Tot die tijd kunt u nog een afspraak maken voor het huidige seizoen. De tuin opent volgend jaar op 29 maart 2021 weer de deuren.

Louise en Dolf Bierhuizen kijken terug op een mooi jaar: “Ondanks alle corona perikelen hebben wij een geweldig leuk jaar gehad met veel geïnteresseerde bezoekers. Vooral de open Beeldentuin en open Atelier dagen werden bijzonder goed bezocht, niet alleen bij ons, maar zeker ook bij de andere deelnemende tuinen en ateliers. Volgend jaar proberen we dit weer te organiseren.”

Vanaf 18 oktober is de beeldentuin gesloten, maar kunstliefhebbers kunnen de sculpturen en beelden ook bekijken in ‘Galerie de Opslag’. Alle kunstwerken staan hier tentoongesteld en uiteraard geven de eigenaren graag meer uitleg over de beelden.

Een afspraak kan worden gemaakt via tel: 0636285807.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com