Home » Borculo » Jonkerspad afgesloten wegens werkzaamheden
Algemeen
Borculo

16 oktober 2020

Jonkerspad afgesloten wegens werkzaamheden

Jonkerspad afgesloten wegens werkzaamheden

BORCULO – Vanaf maandag 19 oktober tot en met zaterdag 24 oktober worden er werkzaamheden uitgevoerd om de asfalttoplaag van het Jonkerspad te vervangen. In deze periode zal het verkeer hinder ondervinden van de werkzaamheden. Op zaterdag 24 oktober is de weg afgesloten voor het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Bereikbaarheid Industrieterrein Borculo

Tijdens de afsluiting van het Jonkerspad op 24 oktober blijven de bedrijven bereikbaar. Hiervoor kunt u de omleidingsborden volgen: Hesselink Es en Bosberg via een toegang aan de N315 en de Korenbree via een toegang vanaf de Harperinkskamp.Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de toezichthouder van gemeente Berkelland, de heer A te Plate: 0545-250 250.

Foto: Samen in Borculo

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com