Home » Borculo » Danthé dans theater speelt eerste theatervoorstelling
Algemeen
Berkelland

19 oktober 2020

Danthé dans theater speelt eerste theatervoorstelling

Danthé dans theater speelt eerste theatervoorstelling

BORCULO – Dansdocent Lidy Hungerink en theaterdocent Amber Hofstede zijn in september een samenwerking gestart: Danthé dans theater verzorgt dans & theaterlessen in Ruurlo en Lichtenvoorde. De theatergroepen uit Ruurlo hebben afgelopen zondag hun eerste grote theater voorstelling mogen spelen. 

Zo stonden er 23 kinderen te stralen op het podium van muziekcentrum Volharding, tijdens de voorstelling De Tijdmachine. Danthé “We werden meegenomen in verschillende tijden. Van oertijd naar een tijd waarin robots en machine het overnemen.”

Helaas was de voorstelling zonder publiek, omdat dit met het stijgende aantal corona besmettingen niet verantwoord is. Als alternatief ontvangen alle leden een digitale opname.

Wil jij ook dansen of theater spelen bij Danthé? Bezoek de website www.danthedanstheater.nl

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com