Algemeen

23 oktober 2020

Huis van Sint Nicolaas gaat niet door

Huis van Sint Nicolaas gaat niet door

BORCULO/LAREN – De vijfde editie van het Huis van Sint Nicolaas gaat niet door. Dit laat de organisatie weten: “Wat hadden wij jullie graag positief nieuws gebracht over de vijfde editie van Het Huis van Sint Nicolaas. Dit hebben wij helaas niet.”

“Als organisatie hebben wij deze week besloten om de aankomende editie van Het Huis niet door te laten gaan. De aanhoudende maatregelen in combinatie met de alsmaar oplopende cijfers omtrent het coronavirus hebben ons te doen besluiten deze beslissing te nemen. Het is onze plicht om de gezondheid van de bezoekers en onze vrijwilligers ten alle tijden te kunnen waarborgen en door de recente ontwikkelingen hebben wij hier te weinig vertrouwen in.”

Sinds april is de organisatie druk bezig geweest om te denken in mogelijkheden om het toch door te laten gaan in een aangepaste versie. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is het daarbij de vraag of het evenement door kon gaan.

De organisatie zit niet helemaal stil tijdens het weekend: “Momenteel zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken om in het weekend van 27-28-29 november toch van ons te laten horen, zodat de kinderen met een gerust hart hun schoentje kunnen zetten. Blijf daarom onze facebookpagina in de gaten houden.”

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook