Algemeen
Borculo

30 oktober 2020

Online kerkdiensten in Borculo

Online kerkdiensten in Borculo

BORCULO – Deze week heeft de kerkenraad van PG De Wijngaard besloten om, gelet op de recente ontwikkelingen, ook de hele maand november alleen online diensten te houden. Daar zullen dus geen anderen bij aanwezig zijn dan degenen die de dienst verzorgen.

U kunt de dienst volgen via de website (‘meeluisteren’) en natuurlijk ook via het luister-kastje. “We betreuren het dat we elkaar nog langer niet kunnen ontmoeten in de dienst, maar het is in ieders belang. Wanneer er veranderingen zijn omtrent de diensten, dan krijgt u dat zo snel mogelijk te horen. Dus blijf regelmatig de website of het Facebook controleren om te zien of er nieuwe mededelingen zijn.”

Daarnaast wordt er een oproep gedaan om oog te blijven houden voor mensen die alleen zijn.

Door de recente ontwikkelingen zullen nu nog veel mensen  mensen terughoudend zijn in contacten. De kerken zijn ervan bewust dat er ook nu mensen zijn die zich eenzaam voelen, bezorgd zijn. Denk hierbij aan ouderen, zieken, gemeenteleden met weinig familie, vrienden of contacten, mensen die zorg nodig hebben. Ook wordt er gedacht aan mensen die zorgen hebben over de gevolgen voor hun werk en aan mensen van wie juist in deze periode extra inzet wordt gevraagd.

“Als kerkelijke gemeente willen we omzien naar elkaar, maar vragen er ook begrip voor dat het niet altijd mogelijk is om elkaar te bezoeken. Een telefoontje of een kaartje sturen is altijd mogelijk en zullen we dan ook doen.”

Mocht er pastoraal bezoek/contact gewenst zijn, dan kunt u altijd per telefoon of per mail contact opnemen met de pastoraal coördinator Berlize Oltvoort of met één van de predikanten: Zij zijn o.a. bereikbaar via de mail: pastoraat@pgdewijngaard.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook