Algemeen
Borculo

30 oktober 2020

DEO VOETBAL CLINIC op 7 en 14 november

DEO VOETBAL CLINIC op 7 en 14 november

BORCULO – De overheid heeft aangegeven dat activiteiten voor jeugd tot en met 12 jaar in groepsverband mogen worden georganiseerd (buiten). Voor voetbalvereniging DEO aanleiding om voor al zijn jeugdleden (t/m 12 jaar) een voetbal clinic te organiseren. Uiteraard zijn ook niet-leden die in of om Borculo wonen van harte welkom.

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en vind je voetbal leuk dan kun je zaterdagochtend 7 november of 14 november op het sportcomplex van v.v. DEO een uur lang genieten van een voetbal clinic onder begeleiding van onze hoofd jeugd opleidingen Marcel Platje met medewerking van de JO19.

Aanmelden

Leden; hoeven zich niet aan te melden. De vereniging gaat er namelijk vanuit dat iedereen aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn laat het dan jouw leider weten in de team app. De leider van jouw team informeert, uiterlijk voor 5-11-2020, Marcel Platje met de aanwezigen. Niet-leden; kunnen zich aanmelden via Sjors Sportief. Klik HIER en dan wijst het zich vanzelf.

v.v. DEO houdt hierbij alle richtlijnen van NOC/NSF aan (geen ouders bij het veld, vooraf en na afloop handen desinfecteren, kantine en kleedkamers zijn gesloten, thuis omkleden en douchen, eigen drinken meenemen). Er worden geen uitzonderingen toegestaan op de richtlijnen. Op het veld is een coronacoördinator aanwezig.

Let op:
-ben je verkouden of heb je koorts, blijf thuis;
-heeft een gezinslid koorts of is deze verkouden, blijft thuis;
-heb je Corona of heeft een van de gezinsleden Corona, blijf thuis;
-is iemand binnen jouw gezin positief getest op Corona blijf dan in ieder geval 14 dagen thuis.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook