Home » Borculo » Leerlingen school Noord maken zich sterk tegen zwerfafval
Algemeen
Borculo

3 november 2020

Leerlingen school Noord maken zich sterk tegen zwerfafval

Leerlingen school Noord maken zich sterk tegen zwerfafval

BORCULO – De leerlingen uit groep 5 van school Noord gaan op dinsdag 3 november de strijd aan tegen zwerfafval. De 21 kinderen gaan samen met hun juffen de wijk in om afval op te ruimen.

Het initiatief kwam vanuit enkele leerlingen uit de groep en wordt gesteund door de juffen. De school krijgt voor het opruimen van het zwerfafval vanuit de gemeente handschoenen, enkele knijpers en vuilniszakken. School Noord is enthousiast over het idee: Wij steunen het project Helemaal Groen. Wanneer het een succes blijkt, gaan wij dit zeker vaker doen en er een maandelijkse activiteit van maken.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com