Home » Borculo » Alternatieve Sinterklaasintocht in Borculo ook afgelast
Algemeen
Borculo
Featured

3 november 2020

Alternatieve Sinterklaasintocht in Borculo ook afgelast

Alternatieve Sinterklaasintocht in Borculo ook afgelast

BORCULO – De Sinterklaascommissie in Borculo heeft helaas moeten besluiten om de alternatieve drive through intocht niet door te laten gaan. De commissie was al vanaf mei bezig met het uitwerken van diverse alternatieven om alle kinderen van Borculo de gelegenheid te geven de Sint en zijn Pieten toch te verwelkomen.

Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus blijkt ook het laatste alternatief geen haalbare kaart te zijn. Na goed overleg met de gemeente Berkelland blijkt dat een drive through intocht onder begeleiding van verkeersregelaars onder de categorie evenementen wordt gezien. De verantwoordelijkheid om een drive through intocht zonder verkeersregelaars te organiseren kan en wil de organisatie niet op zich nemen.

Om toch iets voor de kinderen in Borculo te kunnen doen heeft de sinterklaascommissie de Sint bereid gevonden om mee te werken aan een filmpje. Zo kunnen alle kinderen van Borculo met een gerust hart hun schoentje zetten en rijdt Sinterklaas geen enkel huisje voorbij.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com