Algemeen
Borculo

10 november 2020

Praat mee over de Centrumvisie van Borculo

Praat mee over de Centrumvisie van Borculo

BORCULO – De gemeenteraad van Berkelland nodigt inwoners en ondernemers uit Borculo en de rest van de gemeente uit om een reactie te geven op de plannen om het centrum van Borculo te vernieuwen.

Door Leef! is een plan ontwikkeld om de komende jaren het centrum van Borculo een impuls te geven. Dit plan gaat in op vijf thema’s: centrum, ondernemen, Berkel, groen en horeca. De gemeenteraad wil, voordat zij het met elkaar bespreekt in de commissie en raad, een ieder de gelegenheid geven te reageren op het plan.

Op 16 november is een digitale bijeenkomst waar de plannen op hoofdlijnen worden gepresenteerd door Leef! aan de gemeenteraad en andere geïnteresseerden. Vervolgens kan iedereen zijn visie delen over de plannen. De avond start om 19.30 uur. Wilt u daar graag bij zijn? Aanmelden kan door te mailen naar griffie@gemeenteberkelland.nl. Vervolgens ontvangt u een link waarmee u digitaal kunt deelnemen aan de avond.

Bent u verhinderd, maar wilt u toch graag uw mening kenbaar maken? Dan kunt u een email aan de gemeenteraad sturen over de plannen. Dit kunt u doen door te mailen naar griffie@gemeenteberkelland.nl.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook