Home » Borculo » Videoboodschap van Sinterklaas voor alle kinderen
Algemeen
Borculo
Featured

14 november 2020

Videoboodschap van Sinterklaas voor alle kinderen

Videoboodschap van Sinterklaas voor alle kinderen

BORCULO – Het is vandaag de dag van de Sinterklaas intocht. Helaas is de publiekelijke intocht in Borculo afgelast, maar dat betekend niet dat de Goedheiligman ons stadje overslaat. In onderstaande video heeft Sinterklaas een belangrijke boodschap voor alle Borculose kinderen.

“Lieve kinderen,

Normaal gesproken zouden mijn Pieten en ik vandaag met de Jappe in Borculo aankomen. Helaas bleken alle alternatieven om dit feest door te laten gaan niet mogelijk. Maar zoals jullie kunnen zien zijn wij alsnog in Borculo aangekomen en gaan we er alles aan doen om een bezoek te brengen aan de kinderdagverblijven en de basisscholen.

Liefs,
Sinterklaas”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com