Algemeen
Berkelland
Featured

18 november 2020

Berkelland in gesprek over woonwensen in de vier grote kernen

Berkelland in gesprek over woonwensen in de vier grote kernen

BORCULO – Het thema ‘wonen’ staat hoog op de agenda van de gemeente Berkelland. In augustus en september is een woonwensenonderzoek gehouden over wonen in de vier grote kernen. De komende tijd wil de gemeente in gesprek met inwoners om de resultaten van het onderzoek verder te verdiepen.

De resultaten van het onderzoek geven aan dat wonen onder inwoners van de grote kernen erg leeft en er behoefte is aan meer passende woningen. Dit is vooral te zien bij starters, gezinnen en senioren. Als vervolg op het onderzoek willen ze graag met inwoners van de vier grote kernen in gesprek.

Met deze gesprekken wil de gemeente in algemene zin een nog beter beeld krijgen wat de woonwensen van de inwoners zijn. Per kern bespreken ze hoe we een betere match kunnen realiseren tussen de woonwensen en het aanbod van nieuwe woningen en (verbeterde) bestaande woningen

De gemeente organiseert per kern een digitale avond om samen in gesprek te gaan. De komende avonden staan gepland. De avond start rond 19.00 uur en rond 22.00 uur willen we afronden.

– Woensdag 9 december: Eibergen
– Maandag 14 december: Ruurlo
– Donderdag 7 januari: Borculo
– Maandag 11 januari: Neede

Aanmelden

Wilt u een avond bijwonen? Mail dan naar info@berkellandspreekt.nl. Noteer daarbij welke avond (datum en plaats) u wilt bijwonen en uw contactgegevens. U ontvangt vervolgens meer informatie over de digitale bijeenkomst en een link om deel te kunnen nemen. Per avond is er een maximaal aantal deelnemers mogelijk. Bij veel belangstelling worden er extra data voor bijeenkomsten toegevoegd. Indien dit nodig blijkt, wordt u daarover per mail geïnformeerd.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook