Home » Borculo » Gelselaarse kinderen maken samen muziek
Algemeen
Gelselaar

24 november 2020

Gelselaarse kinderen maken samen muziek

Gelselaarse kinderen maken samen muziek

GELSELAAR – Elf kinderen uit Gelselaar hebben afgelopen maandag een diploma ontvangen voor hun deelname aan een jeugdproject van muziekvereniging Excelsior. Na twee introductielessen waarin verschillende instrumenten uitgeprobeerd werden, koos iedereen zijn instrument voor de rest van het project.

In die acht weken zijn verschillende muziekstukjes ingestudeerd. Bijzonder aan het initiatief is dat er vanaf de eerste week samen muziek is gemaakt en als orkest is gerepeteerd.

Booking.com

Tijdens de afsluiting werden de kinderen begeleid door het Leerlingenorkest van de vereniging. In verband met de maatregelen heeft het slot een bijzonder einde: de ouders krijgen een video van de opnames die tijdens de slotavond zijn gemaakt. Een aantal kinderen gaat hierna zeker verder met muziek maken. Voor hen had het project nog wel tien weken langer mogen duren: “het was heel leuk!”.  

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com