Home » Borculo » Gelselaarse kinderen maken samen muziek
Algemeen
Gelselaar

24 november 2020

Gelselaarse kinderen maken samen muziek

Gelselaarse kinderen maken samen muziek

GELSELAAR – Elf kinderen uit Gelselaar hebben afgelopen maandag een diploma ontvangen voor hun deelname aan een jeugdproject van muziekvereniging Excelsior. Na twee introductielessen waarin verschillende instrumenten uitgeprobeerd werden, koos iedereen zijn instrument voor de rest van het project.

In die acht weken zijn verschillende muziekstukjes ingestudeerd. Bijzonder aan het initiatief is dat er vanaf de eerste week samen muziek is gemaakt en als orkest is gerepeteerd.

Tijdens de afsluiting werden de kinderen begeleid door het Leerlingenorkest van de vereniging. In verband met de maatregelen heeft het slot een bijzonder einde: de ouders krijgen een video van de opnames die tijdens de slotavond zijn gemaakt. Een aantal kinderen gaat hierna zeker verder met muziek maken. Voor hen had het project nog wel tien weken langer mogen duren: “het was heel leuk!”.  

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com