Home » Borculo » ‘Voortvluchtigen’ opgepakt in Borculo
Algemeen
Borculo

24 november 2020

‘Voortvluchtigen’ opgepakt in Borculo

‘Voortvluchtigen’ opgepakt in Borculo

BORCULO – Twee ‘voortvluchtigen’ zijn begin juni opgepakt op het industrieterrein in Borculo. Het tweetal zat ondergedoken bij een garagebedrijf aan de Korenbree.

Het gaat om Annet en Joshua die meededen aan het tv programma Hunted, dat wordt uitgezonden op NPO 3. In het programma gaan 13 burgers op de vlucht voor de ‘hunters’, dat met aanwijzingen de locatie probeert te achterhalen van de voortvluchtigen.

In aflevering 5 draaide het grotendeels om Annet en Joshua, dat zich schuil hield aan de Korenbree. De hunters kwamen het tweetal op het spoor door de locatie van een mobiel te traceren. Eenmaal ter plaatse werden ze ingesloten en probeerde ze zich te verstoppen in het garagebedrijf. Na enkele minuten werden ze beide ingerekend.

Hunted wordt elke maandag uitgezonden op NPO 3 om 20.25 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com