Home » Algemeen » Help BZC dit snertjaar door
Algemeen
Borculo
Featured

30 november 2020

Help BZC dit snertjaar door

Help BZC dit snertjaar door

BORCULO – Help BZC de winter door. Of Vind jij dit ook zo’n snertjaar? Of Klaar voor de snert, AF! Welk slogan het ook wordt, Schuurman BZC gaan snert verkopen!  et is de eerste keer dat BZC met een snert-actie geld probeert in te zamelen. In tijden van corona loopt de club namelijk behoorlijk wat inkomsten mis.

Met deze ludieke actie hoopt het bestuur van BZC dat gat te verkleinen. En tegelijkertijd worden ook de plaatselijke slagers onder de aandacht gebracht. Via de website www.schuurman-bzc.nl kan iedereen die zin heeft in snert tot 11 december zijn of haar bestelling plaatsen. Je kunt zelf kiezen hoeveel liter je wilt bestellen, per liter betaal je €6,- euro. Op 15, 16 en 17 december kun je de snert afhalen en betalen bij de door jouw gewenste slager.  

De slagers die meedoen aan deze actie zijn Keurslager Boenders uit Eibergen, Keurslager Kuenen uit Ruurlo en Ambachtelijke Slagerij HENK uit Borculo.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com