Algemeen
Borculo

2 december 2020

Borculose band ‘Gipso’ brengt nieuwe single en videoclip uit

Borculose band ‘Gipso’ brengt nieuwe single en videoclip uit

BORCULO – Gipso start het nieuwe jaar met de release van hun eerste single van hun nieuwe album dat op 2 april 2021 zal worden uitgebracht. Vanaf 1 januari 2021 zal de nieuwe single te beluisteren zijn op onder andere Spotify, Apple Music en Deezer. Bovendien is vanaf 1 januari ook de bijbehorende videoclip te bekijken op YouTube.

De band Gipso, bestaande uit zangeres/songwriter Marian Beerten en gitarist/producer Mike Manders, schrijft en produceert sinds 2018 hun muziek volledig zelf in hun eigen studio. Voor het aankomende album heeft de band samengewerkt met een aantal bekende songwriters en muzikanten. Voor de eerste single hebben ze samengewerkt met drummer ‘Daan Boers’, die al sinds het begin nauw bij Gipso is betrokken.

Gipso is een indie pop band die graag een uitstapje maakt naar verschillende genres. Ze laten zich graag inspireren door de helden uit hun jeugd en combineren dit met hun voorliefde voor sferische, dromerige muziek. Hun eerste single is een typische ‘Gipso’ plaat, met een catchy refrein en spacey gitaren, waar de luisteraar lekker op kan wegdromen.

De nieuwe single zal vanaf 1 januari 2021 te beluisteren zijn bij de bekende streaming diensten.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook