Home » Algemeen » Bekijk de regels voor carbidschieten in Berkelland
Algemeen
Berkelland
Featured

3 december 2020

Bekijk de regels voor carbidschieten in Berkelland

Bekijk de regels voor carbidschieten in Berkelland

BORCULO – Dit jaar is er met Oud & Nieuw een vuurwerkverbod van kracht. Het afsteken van carbid, op Oudjaarsdag tussen 10.00 en 18.00 uur, mag wel. Wanneer u gaat carbid schieten, dient u dat dit jaar bij de gemeente Berkelland te melden. Laat het de gemeente weten via de website onder ‘melden’. De melding ontvangen zij graag voor 21 december.

De gemeente roept u ook op om vast na te denken hoe u dit ‘coronaproof’ wilt organiseren. Er is nog niet exact bekend welke coronamaatregelen er zullen gelden, maar vooralsnog kan er maximaal met een groep van 4 personen carbid worden afgeschoten. Dus houd er rekening mee dat u maar met kleine groepen bij elkaar mag komen en dat u afstand van elkaar moet houden.

Er bestaat de mogelijkheid dat maatregelen aangescherpt worden en carbid schieten landelijk op een later tijdstip verboden wordt.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com