Algemeen
Borculo

12 december 2020

DEO snerttraining ‘corona-stijl’ groot succes

DEO snerttraining ‘corona-stijl’ groot succes

BORCULO – De snerttraining voor de DEO jeugd t/m JO12 vond afgelopen donderdag voor het eerst in 10 jaar plaats zonder de vaste organisatoren Rianne Fleissner en John Bongaarts, die vorig jaar afscheid namen. De nieuwe organisatie kreeg dit jaar direct te maken met een lastige ‘tegenvaller’: Covid19.

Gelukkig merkten de aanwezige kinderen er niets van, maar konden o.a. de ouders deze elfde ‘corona-stijl’ editie helaas niet langs de kant aanwezig zijn om te genieten van hun kroost bij de vuurkorf met een kopje snert. In groepjes opgedeeld kregen de ruim 100 aanwezige kinderen 2 vaste begeleiders mee, bestaande uit spelers van de DEO selectie aangevuld met enkele jeugdtrainers en leiders.

Dennis Arentsen, hoofdtrainer van DEO 1, gaf telkens tussen de parcoursonderdelen door, de tijd aan door hard op de scheidsrechtersfluit te blazen. Na afloop kregen alle deelnemers een lekker broodje knakworst, een beker ranja en een mooi voetbalcertificaat als aandenken aan deze gezellige en sportieve avond. Door de kinderen in etappes, volgens een strak tijdschema per team, door ouders op te laten halen verliep alles na afloop op de parkeerplaats ook veilig en zeer gestroomlijnd.

Groot compliment aan alle vrijwilligers die deze snerttraining in ‘corona-stijl’ tot een groot succes gemaakt hebben! Aanstaande woensdag staat er nog een rappe-hap training op het programma voor de jeugd van DEO JO13-JO15.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook