Home » Borculo » Na berenjacht nu op zoek naar kerstfiguren
Algemeen
Berkelland

12 december 2020

Na berenjacht nu op zoek naar kerstfiguren

Na berenjacht nu op zoek naar kerstfiguren

BORCULO – Waar de kinderen begin dit jaar massaal op zoek gingen naar beren, is het nu tijd voor kerstfiguren. De organisatie van de lokale berenjacht heeft een kaart opgezet waar de kerstfiguren te vinden zijn. Het gaat om de plaatsen Geesteren, Borculo en Neede.

Doe je ook mee met de zoektocht naar de kerstmannen of sneeuwpoppen? Geef je locatie door en de organisatie voegt dit toe aan de Google Maps. “Hoe meer kerstmannen en/of sneeuwpoppen er te zien zijn, hoe leuker. We wensen iedereen een fantastische speurtocht en fijne feestdagen.” aldus initiatiefnemer Jaime Lebbink.

Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com