Algemeen
Berkelland

16 december 2020

Marijke van Haaren neemt afscheid als wethouder van de gemeente Berkelland

Marijke van Haaren neemt afscheid als wethouder van de gemeente Berkelland

BORCULO – In de laatste raadsvergadering van Berkelland van 2020 heeft Marijke van Haaren haar vertrek als wethouder aangekondigd. Ze komt in het nieuwe jaar niet meer terug, omdat haar thuissituatie daarom vraagt.

Marijke van Haaren is sinds 2015 namens het CDA wethouder bij de gemeente Berkelland. In die jaren heeft ze gewerkt aan een andere kijk op zorg en ondersteuning, zijn de plannen voor het bestemmingsplan buitengebied een volgende fase ingegaan, is er aandacht gevestigd op jongeren en het belang van de toeristische sector en is er nog veel meer bereikt en in de steigers gezet. Voor Berkelland en voor de Achterhoek.

Marijke van Haaren: “Ik kijk met waardering terug op alle mooie dingen die we met inwoners, organisaties en als gemeente tot stand hebben gebracht. Voor mij is nu het moment aangebroken dat ik kies voor mijn thuissituatie. Geen makkelijk besluit voor iemand die zo verbonden is met haar werk. Maar wel een besluit dat ik met mijn hart en hoofd heb genomen. Ik wil iedereen danken voor de prettige samenwerking, de bijzondere ontmoetingen en de vele goede gesprekken.”

Gedrevenheid met charme

“We nemen afscheid van een betrokken en bevlogen bestuurder, een sterke vrouw die haar mannetje staat en weet wat ze wil. We gaan haar gedrevenheid, haar kennis op de verschillende dossiers, haar charme en haar lach missen in het gemeentehuis. Tegelijkertijd begrijpen we maar al te goed dat zij er nu voor kiest om er thuis te kunnen zijn”, aldus Joost van Oostrum, namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Berkelland.

Vanwege corona is er helaas geen mogelijkheid om persoonlijk afscheid van Marijke van Haaren te kunnen nemen.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook