Algemeen
Borculo
Featured

19 december 2020

Tweede informatieavond over woonwensen in Borculo

Tweede informatieavond over woonwensen in Borculo

BORCULO – Inwoners uit Eibergen en Ruurlo hebben online op 9 en 14 december gesproken met elkaar en met medewerkers van de gemeente Berkelland over woonwensen. Er was informatie over woningaanpassing en wat er komt kijken bij nieuwbouw. Daarna was er ruimte voor hun inbreng over de woonwensen nu en in de toekomst. Deelnemers waren tevreden over de avond, met veel informatie en het onderling kunnen delen van kennis en wensen.

Op donderdag 7 januari trapt de gemeente het nieuwe jaar af met een woongesprek met Borculose inwoners. Door de grote belangstelling is deze datum uitgebreid met een tweede gesprek op 18 januari. Beide data zitten inmiddels zo goed als vol.

Op maandag 11 januari is het woongesprek over Neede. Op deze avond is er nog ruim plek en worden mensen uitgenodigd met een woonwens in Neede om mee te doen. De avond start om 19.15 uur en voor 22.00 uur wordt de avond afgesloten.

Aanmelden kan via info@berkellandspreekt.nl en meer informatie over de avonden zelf is te vinden op de website van de gemeente Berkelland.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook