Home » Borculo » Dirigeerstokje leerlingenorkest Excelsior Gelselaar overgedragen
Algemeen
Gelselaar

23 december 2020

Dirigeerstokje leerlingenorkest Excelsior Gelselaar overgedragen

Dirigeerstokje leerlingenorkest Excelsior Gelselaar overgedragen

GELSELAAR – Op de laatste repetitieavond voor de kerstvakantie heeft Rosanne Post-Sprick afscheid genomen van het leerlingenorkest van muziekvereniging Excelsior Gelselaar. Rosanne heeft het dirigeerstokje overgedragen aan Lotte Sieverink.
Rosanne heeft zich ruim vijf jaar met veel plezier ingezet voor het leerlingenorkest. Ook toen dit voorjaar niet samen gerepeteerd mocht worden zorgde ze ervoor dat de leerlingen muziek bleven maken. Al was het wel heel fijn dat ze vanaf eind mei weer samen mochten repeteren.

Lotte is inmiddels geen onbekende meer in Gelselaar. Na de zomervakantie heeft ze samen met Rosanne voor Excelsior een acht weken durend jeugdproject georganiseerd, waarbij de kinderen vanaf de eerste week samen muziek maakten. Ze heeft enorm veel zin om met het leerlingenorkest aan de slag te gaan en hoopt dat ze snel weer samen mogen repeteren.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com