Home » Borculo » Dirigeerstokje leerlingenorkest Excelsior Gelselaar overgedragen
Algemeen
Gelselaar

23 december 2020

Dirigeerstokje leerlingenorkest Excelsior Gelselaar overgedragen

Dirigeerstokje leerlingenorkest Excelsior Gelselaar overgedragen

GELSELAAR – Op de laatste repetitieavond voor de kerstvakantie heeft Rosanne Post-Sprick afscheid genomen van het leerlingenorkest van muziekvereniging Excelsior Gelselaar. Rosanne heeft het dirigeerstokje overgedragen aan Lotte Sieverink.
Rosanne heeft zich ruim vijf jaar met veel plezier ingezet voor het leerlingenorkest. Ook toen dit voorjaar niet samen gerepeteerd mocht worden zorgde ze ervoor dat de leerlingen muziek bleven maken. Al was het wel heel fijn dat ze vanaf eind mei weer samen mochten repeteren.

Lotte is inmiddels geen onbekende meer in Gelselaar. Na de zomervakantie heeft ze samen met Rosanne voor Excelsior een acht weken durend jeugdproject georganiseerd, waarbij de kinderen vanaf de eerste week samen muziek maakten. Ze heeft enorm veel zin om met het leerlingenorkest aan de slag te gaan en hoopt dat ze snel weer samen mogen repeteren.

Booking.com

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com