Home » Borculo » Geluksbrengers van Staatsloterij in Borculo
Algemeen
Borculo

23 december 2020

Geluksbrengers van Staatsloterij in Borculo

Geluksbrengers van Staatsloterij in Borculo

BORCULO – Het nieuwe programma van de Staatsloterij, Geluksbrengers, stond in de eerste aflevering in het teken van de Borculose schaatsvrienden Dick Timmerije en Wicher Soek. De populaire vlogger Nienke Plas kwam samen met oud-wereldkampioen Rintje Ritsma naar Borculo om Wicher Soek in het zonnetje zetten.

“Dat Wicher Soek (77) groots schaatsfan is, blijkt meteen na een blik op zijn muts. Die zit vol met schaatsspeldjes die hij verzamelt. Maar de laatste tijd komen er door corona helaas niet zoveel bij. Schaatsvriend Dick weet als geen ander hoeveel hij dit jaar heeft moeten missen, en steekt hem dan ook graag een speldje onder de riem.” is te lezen op de website van de bekende loterij.

Bekijk de video:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com