Algemeen
Borculo

28 december 2020

DEO merchandise-actie groot succes

DEO merchandise-actie groot succes

BORCULO – In navolging van de DEO mondkapjes was bij de activiteitencommissie het idee ontstaan om in deze corona-tijd en vlak voor de feestdagen wat meer nieuwe ‘DEO merchandise’ aan te bieden. Leden konden via een link op de website online een DEO hoodie, een DEO trui, een compleet DEO trainingstenue, een trainingssweater, een trainingsbroek of een combinatie daarvan bestellen.

Bij twijfel over de juiste maat kon men op één van de ingelaste pas-momenten in de DEO kantine coronaproof de kleding passen. De DEO merchandise actie bleek een schot in de roos! Van de pas-momenten werd gretig gebruik gemaakt. 

v.v. DEO kijkt tevreden terug naar de actie: “Goed om te merken hoeveel leden (en niet leden) ondanks de ‘corona-crisis’ op deze manier ook verbonden wilden blijven aan onze vereniging.” Bijna 100 DEO hoodies en truien zijn aan de man gebracht maar ook de trainingssetjes en trainingstenues gingen als warme broodjes. Het ophaalmoment geschiedde  vlak voor kerst via een drive thru, de DEO rotonde bij de kantine, in tijdsblokken op alfabet (achternaam) geheel coronaproof.

Doordat er een draadloze pin aanwezig was, kon men in de auto blijven zitten en werden de bestellingen veilig op afstand overhandigd. Voor de afgelopen feestdagen kon iedereen nu gelukkig strak gekleed in DEO hoodie of trui genieten van de Kerst en straks van oud en nieuw! Een fijne jaarwisseling gewenst namens heel v.v. DEO. 

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook