Home » Borculo » Kerstbomeninzameling door kinderen gaat niet door
Algemeen
Berkelland

30 december 2020

Kerstbomeninzameling door kinderen gaat niet door

Kerstbomeninzameling door kinderen gaat niet door

BORCULO – Vanwege de coronamaatregelen kan de gemeente Berkelland dit jaar in alle kernen geen kerstbomeninzameling door kinderen organiseren. De kerstboom mag in stukken geknipt in de groene container. De groene container wordt geleegd in de 1e week van januari.

Geen dikke stammen en kluit in de container
De takken van de kerstboom is groenafval en mag, in stukken geknipt/gezaagd, in de groene container. De stammen die groter zijn dan 10 cm doorsnee en de kluit mogen NIET in de groene container. Die kunt u aanbieden bij de inzamelronde van het grof tuinafval in maart/april. De klep van de container mag ook niet open staan als u deze aan de weg zet. Anders wordt uw container niet leeggemaakt.

In de eerste week van januari is er in heel Berkelland de inzameling van de groene container. Deze container wordt elke 14 dagen geleegd.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com