Home » Borculo » v.v. DEO gaat oud papier ophalen
Algemeen
Borculo
Featured

7 januari 2021

v.v. DEO gaat oud papier ophalen

v.v. DEO gaat oud papier ophalen

BORCULO – Voor het ophalen van het oud papier in de Dijkhoek en Heure zijn De Diekhookse Klumpkes en voetbalvereniging DEO een samenwerking aangegaan.

35 jaar geleden begonnen de Diekhookse Klumpkes met het ophalen van oud papier. In de loop der jaren is het ledental van de vereniging wat afgenomen en mede daardoor is v.v. DEO eind vorig jaar jaar gevraagd om te helpen. Als de regelgeving in verband met de coronacrisis het toelaat, zal vanaf januari 2021 het oud papier in de Dijkhoek en Heure – iedere laatste zaterdag van de maand- worden opgehaald door leden van DEO.

Ook kan het oud papier worden gebracht. Er staat bij Buitencentrum Kerkemeijer op de parkeerplaats aan de linkerzijde een papiercontainer. Hier kunt u uw oud papier in gooien.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com