Home » Borculo » Hoofdtrainer Peter Jansen verlengd zijn contract bij v.v. Reünie
Algemeen
Borculo

8 januari 2021

Hoofdtrainer Peter Jansen verlengd zijn contract bij v.v. Reünie

Hoofdtrainer Peter Jansen verlengd zijn contract bij v.v. Reünie

BORCULO – Hoofdtrainer Peter Jansen heeft zijn contract bij voetbalvereniging Reünie met één seizoen verlengd. Dat gebeurde na een positief advies van de technische commissie en de spelersgroep van de club. Jansen heeft het uitstekend naar zijn zin bij Reünie en zijn werk is nog niet klaar. 

Jansen begint dan aan zijn 4e seizoen bij Reünie. Door de coronacrisis is het vorige seizoen helaas niet uitgespeeld en dit seizoen zijn we pas 3 wedstrijden onderweg. De 1ste selectie van Reünie doet het prima onder leiding van hoofdtrainer Jansen. Het team had een goede  start van het seizoen, 3 wedstrijden gespeeld en de maximale 9 punten behaald. Ook dit seizoen is het afwachten hoe en of de competitie wordt uitgespeeld. 

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com