Home » Borculo » Vrouw aangehouden bij inbraak in Haarlo
Algemeen
Featured
Haarlo

15 januari 2021

Vrouw aangehouden bij inbraak in Haarlo

Vrouw aangehouden bij inbraak in Haarlo

BORCULO – Afgelopen nacht heeft er een inbraak plaatsgevonden bij de waterzuivering in Haarlo. Tijdens de melding reed er een voertuig zonder kentekenplaten langs de politieauto waardoor de aandacht werd getrokken.

Toen de politie was gedraaid om het voertuig staande te houden, reed het voertuig de berm in en zijn er personen weggerend. 1 persoon kon ter plaatse worden aangehouden. Dit bleek een 30 jarige vrouw zonder vast woon of verblijf plaats te zijn.

Booking.com

In het voertuigen werden gestolen goederen aangetroffen. Deze goederen worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Bij de inbraak werden twee aanhangwagens gestolen. Deze aanhangwagens zijn later die ochtend in Ruurlo aangetroffen. Tegen de aangehouden verdachte wordt proces verbaal opgemaakt. Zij zal zich bij de rechter moeten verantwoorden over haar aandeel bij de inbraak.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com