Home » Borculo » Vrouw aangehouden bij inbraak in Haarlo
Algemeen
Featured
Haarlo

15 januari 2021

Vrouw aangehouden bij inbraak in Haarlo

Vrouw aangehouden bij inbraak in Haarlo

BORCULO – Afgelopen nacht heeft er een inbraak plaatsgevonden bij de waterzuivering in Haarlo. Tijdens de melding reed er een voertuig zonder kentekenplaten langs de politieauto waardoor de aandacht werd getrokken.

Toen de politie was gedraaid om het voertuig staande te houden, reed het voertuig de berm in en zijn er personen weggerend. 1 persoon kon ter plaatse worden aangehouden. Dit bleek een 30 jarige vrouw zonder vast woon of verblijf plaats te zijn.

In het voertuigen werden gestolen goederen aangetroffen. Deze goederen worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. Bij de inbraak werden twee aanhangwagens gestolen. Deze aanhangwagens zijn later die ochtend in Ruurlo aangetroffen. Tegen de aangehouden verdachte wordt proces verbaal opgemaakt. Zij zal zich bij de rechter moeten verantwoorden over haar aandeel bij de inbraak.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com