Home » Borculo » Statiegeldactie levert v.v. DEO bijna 400 euro op
Algemeen
Borculo

16 januari 2021

Statiegeldactie levert v.v. DEO bijna 400 euro op

Statiegeldactie levert v.v. DEO bijna 400 euro op

BORCULO – De afgelopen twee maanden konden klanten bij Albert Heijn in Borculo emballagebonnen inleveren voor voetbalvereniging DEO. Daar is in totaal € 391,20 mee opgehaald.

Het geld komt ten goede aan de jeugdafdeling van de voetbalvereniging waar onder andere voetballen, hesjes en andere materialen van worden bekostigd. v.v. DEO: “Winkelend publiek bedankt voor al jullie donaties en Albert Heijn bedankt voor het faciliteren van deze actie!”

(op de foto Raban Ernst namens jeugdbestuur van voetbalvereniging DEO die de cheque in ontvangst neemt van Ard Timmerije van Albert Heijn)

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com