Algemeen
Berkelland

26 januari 2021

Mountainbiken voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar

Mountainbiken voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar

BORCULO – Op woensdagmiddag 27 januari om 14.30 uur organiseert de Sport Federatie Berkelland (SFB) in het kader van de SFB Winterspelen een gratis mountainbike-activiteit voor jongeren (meiden en jongens) die in Berkelland wonen of naar school gaan van 12 tot en met 18 jaar die het leuk vinden om te mountainbiken. “We starten bij Sportwijzer BV gelegen aan de Mors 15 te Eibergen en zullen een tocht van 1,5-2 uur maken in de buurt van Eibergen.”

Graag zelf een mountainbike en of helm meenemen indien je er één hebt. Denk er aan wat te drinken in een bidon en eten, zoals een banaan, mee te nemen. Verder is het gezien de temperatuur handig meerdere lagen kleding en handschoenen aan te doen. Het dragen van een helm is verplicht en kan geleend worden van de SFB.

Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen, meld je dan snel aan (uiterlijk dinsdag 26 jan om 12.00 uur) door een appje te sturen naar 0545-476727. Vermeld hierin je naam, leeftijd, school en woonplaats. Als je een ATB-fiets wilt lenen dien je je lichaamslengte door te geven. Je kunt ook in de Berkelland-jongerenapp komen, dan ben je als eerste op de hoogte van de activiteiten die we organiseren. Voor vragen kun je mailen naar john@sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook