Home » Borculo » Alzheimer Café Berkelland: ‘we vergeten jullie niet’
Algemeen
Berkelland

26 januari 2021

Alzheimer Café Berkelland: ‘we vergeten jullie niet’

Alzheimer Café Berkelland: ‘we vergeten jullie niet’

BORCULO – Alzheimer Café Berkelland organiseert normaal gesproken maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. Dit hebben ze al veel te lang niet meer kunnen doen en dat maakt de organisatie verdrietig. Door de verlenging van de maatregelen in verband met het coronavirus ligt het moment van elkaar ontmoeten nog verder van ons vandaan. “En we weten niet hoe het gaat de komende maanden, we houden u daarvan natuurlijk op de hoogte. Online blijven we actief. Kijk daarvoor op www.alzheimernederland.nl of www.dementie.nl.”

AlzheimerTelefoon
De AlzheimerTelefoon biedt zeven dagen per week een luisterend oor en advies bij omgaan met dementie. De AlzheimerTelefoon is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur.

“Het is een moeilijke tijd. Veel mensen zitten thuis en vaak alleen. We kunnen niet bij onze dierbaren zijn en we missen elkaar. Maar …we vergeten elkaar niet!” De vrijwilligers van het Alzheimer Café Berkelland wensen u veel kracht en sterkte toe.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com