Home » Borculo » Papiercontainer in Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

26 januari 2021

Papiercontainer in Gelselaar

Papiercontainer in Gelselaar

GELSELAAR – Vanaf maandag 25 januari kunnen inwoners van Gelselaar zelf hun oud papier brengen naar een container op de parkeerplaats van voetbalvereniging EGVV.

Het bestuur van Instrumentenfonds Excelsior vraagt de brengers om de regels van het RIVM in acht te nemen: “Wij kunnen helaas niet altijd toezicht houden. Let daarom op uw eigen veiligheid en die van andere brengers. Ook vragen wij u om alleen datgene te brengen wat in de papiervezelconvenant als oud papier gezien wordt. Anders wordt de complete inhoud van de container afgekeurd en worden de kosten aan ons doorberekend.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com