Home » Borculo » Papiercontainer in Gelselaar
Algemeen
Gelselaar

26 januari 2021

Papiercontainer in Gelselaar

Papiercontainer in Gelselaar

GELSELAAR – Vanaf maandag 25 januari kunnen inwoners van Gelselaar zelf hun oud papier brengen naar een container op de parkeerplaats van voetbalvereniging EGVV.

Het bestuur van Instrumentenfonds Excelsior vraagt de brengers om de regels van het RIVM in acht te nemen: “Wij kunnen helaas niet altijd toezicht houden. Let daarom op uw eigen veiligheid en die van andere brengers. Ook vragen wij u om alleen datgene te brengen wat in de papiervezelconvenant als oud papier gezien wordt. Anders wordt de complete inhoud van de container afgekeurd en worden de kosten aan ons doorberekend.”

Booking.com

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com