Home » Borculo » Stadsmanager gezocht voor centrum in Borculo
Algemeen
Borculo

29 januari 2021

Stadsmanager gezocht voor centrum in Borculo

Stadsmanager gezocht voor centrum in Borculo

BORCULO – De taskforce Borculo Leef! wil samen met de ondernemers en inwoners van Borculo en de gemeente Berkelland de aantrekkingskracht van het centrum van Borculo versterken en stimuleren. Aanleiding hiervoor is de wens om Borculo leefbaar te houden. Zorgen voor behoud van voldoende voorzieningen in het centrum waardoor het centrum een ontmoetingsplek blijft voor de inwoners van Borculo en haar gasten.

Om dit te realiseren heeft de Taskforce in de afgelopen 2 jaar gewerkt aan een visieplan. Het budget voor uitvoering van dit visieplan is in december 2020 door de gemeente verstrekt. De Taskforce is daarom op zoek naar een stadsmanager, die mede uitvoering gaat geven aan dit visieplan. Voor een periode van 3 jaar voor circa 4 – 12 uur per week.

De stadsmanager van Borculo creëert lange termijn relaties met ondernemers en inwoners, denkt in oplossingen en zorgt voor een beter groepsresultaat. Wil je weten of deze vacature bij jou past? Bekijk de vacature.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com