Home » Borculo » SFB Winterspelen, Bootcamp en Kickboksen voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar
Algemeen
Berkelland

30 januari 2021

SFB Winterspelen, Bootcamp en Kickboksen voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar

SFB Winterspelen, Bootcamp en Kickboksen voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar

BORCULO – In week 5 gaat de Sport Federatie Berkelland verder met de gratis SFB Winterspelen voor jongeren. Op maandagmiddag 1 februari om 15.00 uur organiseert het SFB een bootcamp-activiteit voor meiden en jongens die in Berkelland wonen of naar school op het veld van VV Reünie in Borculo. En op woensdag 3 februari om 15.00 uur wordt er gekickbokst op het veld van VV Ruurlo. Bij slecht weer verplaatsen ze de activiteit een week.

Lijkt het jou ook leuk om deel te nemen, meld je dan snel aan (uiterlijk de dag ervoor 16.00 uur)  door een appje te sturen naar 0545-476727. Vermeld hierin je naam, leeftijd, school en woonplaats. Je kunt ook in de Berkelland-jongerenapp komen, dan ben je als eerste op de hoogte van de activiteiten die het SFB organiseert. Voor vragen of opgave kun je ook mailen naar john@sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com