Algemeen
Borculo

2 februari 2021

v.v. Reünie ontvangt bijdrage van VriendenLoterij

v.v. Reünie ontvangt bijdrage van VriendenLoterij

BORCULO – Een bijzondere mededeling van de VriendenLoterij deze week. voetbalvereniging Reünie werd benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. v.v. Reünie: “We gaan het geld gebruiken om -zodra het weer kan- de toiletruimtes in de kantine te renoveren.”

“We zijn natuurlijk super blij met de bijdrage van de VriendenLoterij. Komende periode gaan we gebruiken om een plan van aanpak te maken. Als we straks weer aan de slag kunnen, willen we dit project op gaan pakken. De heren van onze klusgroep hebben er al veel zin in.”

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemde de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook