Home » Borculo » Steun de Borculose ondernemer(s) in coronatijd
Algemeen
Borculo
Featured

3 februari 2021

Steun de Borculose ondernemer(s) in coronatijd

Steun de Borculose ondernemer(s) in coronatijd

BORCULO – De ondernemersverenigingen van Borculo, Eibergen, Neede en Ruurlo werken samen met Bedrijvenkring Berkelland en de gemeente Berkelland aan de actie ‘Beleg in Berkelland’. Steun jouw favoriete Berkellandse ondernemer(s) en koop nu een waardebon!

Het geld van de waardebon kan de ondernemer nu gebruiken om de kosten te dekken of om weer te kunnen investeren in courante voorraad. Zodra de lockdown periode voorbij is kan de waardebon worden ingeleverd.

Meer informatie en de deelnemende ondernemers vind je op: https://bedrijvenkringberkelland.nl/actie/.

Vanaf deze week komt er 4 keer in Achterhoek Nieuws een advertentie over de actie en de deelnemende bedrijven per kern. Ben je een Berkellandse ondernemer en wil je ook aansluiten bij Beleg in Berkelland? Dat kan! Zie het e-mailadres op de site voor aanmelding.

Beleg in Berkelland en steun uw lokale ondernemer!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com