Home » Borculo » Vaccinatie voor corona binnenkort ook in Borculo
Algemeen
Berkelland

3 februari 2021

Vaccinatie voor corona binnenkort ook in Borculo

Vaccinatie voor corona binnenkort ook in Borculo

BORCULO – Binnenkort kunnen inwoners uit Berkelland en omgeving ook terecht in Borculo voor de vaccinatie van corona. De vaccinatielocatie gaat in maart van start. Dit is vandaag bekend gemaakt.

Ook in andere delen van de Achterhoek worden prikposten geopend. Zo wordt er vanaf 8 maart ook geprikt in de Hamelandhal in Lichtenvoorde. Tot die tijd moeten Achterhoekers naar andere locaties, bijvoorbeeld in Doetinchem of Zutphen.

Booking.com

In Lichtenvoorde gaat het straks om zo’n 800 vaccinaties per dag, zeven dagen per week. Waar en hoeveel prikken er per dag in Borculo gezet kunnen worden, is nog niet bekend.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com