Home » Borculo » Vaccinatie voor corona binnenkort ook in Borculo
Algemeen
Berkelland

3 februari 2021

Vaccinatie voor corona binnenkort ook in Borculo

Vaccinatie voor corona binnenkort ook in Borculo

BORCULO – Binnenkort kunnen inwoners uit Berkelland en omgeving ook terecht in Borculo voor de vaccinatie van corona. De vaccinatielocatie gaat in maart van start. Dit is vandaag bekend gemaakt.

Ook in andere delen van de Achterhoek worden prikposten geopend. Zo wordt er vanaf 8 maart ook geprikt in de Hamelandhal in Lichtenvoorde. Tot die tijd moeten Achterhoekers naar andere locaties, bijvoorbeeld in Doetinchem of Zutphen.

In Lichtenvoorde gaat het straks om zo’n 800 vaccinaties per dag, zeven dagen per week. Waar en hoeveel prikken er per dag in Borculo gezet kunnen worden, is nog niet bekend.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com