Home » Algemeen » Nieuwe brasserie in centrum van Borculo
Algemeen
Borculo

3 februari 2021

Nieuwe brasserie in centrum van Borculo

Nieuwe brasserie in centrum van Borculo

BORCULO – Terwijl de horeca nog verplicht dicht moet zijn vanwege de coronamaatregelen, wordt er aan de Muraltplein hard gewerkt aan een nieuw restaurant. Later dit jaar moet de nieuwe brasserie ‘De Bakkerieje’ openen in het voormalig pand van Bakkerij Liebrand. De naam is een eerbetoon aan het feit dat er op deze plek tientallen jaren lang een bakkerij zat gevestigd.

Brasserie de Bakkerieje biedt de hele dag betaalbaar eten, van lunch tot diner. In de avond kan er op het terras nog worden geborreld. Het pand wordt momenteel van binnen en buiten volledig opgeknapt en biedt straks ook een locatie voor verjaardagen en kleine feestjes.

Waarschijnlijk wordt de Bakkerieje in de zomer geopend.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com