Home » Borculo » IJsbaan in Borculo gaat – indien mogelijk – open voor schaatsers
Algemeen
Borculo
Featured

5 februari 2021

IJsbaan in Borculo gaat – indien mogelijk – open voor schaatsers

IJsbaan in Borculo gaat – indien mogelijk – open voor schaatsers

BORCULO – De Borculose ijsbaan gaat deze winter toch open, indien de ijslaag dik genoeg is. Ondanks de coronamaatregelen mag de IJsclub toch schaatsers toelaten.

In samenspraak met de gemeente Berkelland en het Corona Stappenplan van Natuurijsbanen heeft IJsclub Borculo besloten om open te gaan. De voorspellingen voor aankomende week zijn goed, met temperaturen flink onder nul. De verwachting is dan ook dat er in de loop van volgende week geschaatst kan worden.

Wel zijn er een aantal maatregelen die van kracht zijn. Zo zijn de openingstijden van 10.00 tot 19.00 uur en mogen er maximaal 75 mensen per tijdblok van 2 uur komen schaatsen. Ook is toegang alleen mogelijk voor abonnementshouders. Verder dienen schaatsers 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren en is er geen verkoop van koek en zopie. Ondanks alle maatregelen kijken veel mensen uit om te gaan schaatsen.

Kijk voor alle maatregelen en meer informatie op de website van de ijsclub.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com