Home » Borculo » PMD-containers worden deze week NIET geleegd
Algemeen
Berkelland

9 februari 2021

PMD-containers worden deze week NIET geleegd

PMD-containers worden deze week NIET geleegd

BORCULO – Er ligt veel sneeuw in de straten en op het trottoir, waardoor het opstellen en leegmaken van containers niet goed mogelijk is. De firma Ter Horst komt deze week dan ook de PMD-containers in Berkelland niet legen.

Volgende week worden PMD-containers wel geleegd. Met de firma Ter Horst is afgesproken dat in de week van 15 tot en met 19 februari de PMD-containers worden geleegd. De inzameling van GFT (die gepland stond) komt daardoor te vervallen. Uw GFT-container wordt in de eerste week van maart dan voor het eerst weer geleegd. De afvalapp wordt hier de komende dagen op aangepast.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com