Home » Borculo » It giet oan! IJsbaan Borculo gaat morgen (vrijdag) open
Algemeen
Borculo

11 februari 2021

It giet oan! IJsbaan Borculo gaat morgen (vrijdag) open

It giet oan! IJsbaan Borculo gaat morgen (vrijdag) open

BORCULO – It giet oan! In Borculo dan, want morgen (vrijdag 12 februari) opent IJsclub Borculo de ijsbaan voor schaatsliefhebbers.

Vanwege corona moeten de schaatsers zich wel aan een aantal maatregelen houden en alleen leden kunnen komen schaatsen. Leden kunnen een ticket reserveren en een tijdsblok van 1,5 uur aangeven. Er mogen maximaal 75 schaatsers tegelijk op de ijsbaan. Tevens geldt dat u zich per dag per persoon 1 maal mag inschrijven om zoveel mogelijk mensen schaatsplezier te bieden. Daarnaast is het belangrijk dat je als familie voor elk lid individueel een reservering dient te maken.

Kijk op www.ijsbaanborculo.nl voor meer informatie.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com