Home » Borculo » Grote ergernis door overlast hondenpoep
Algemeen
Borculo

17 februari 2021

Grote ergernis door overlast hondenpoep

Grote ergernis door overlast hondenpoep

BORCULO – Een rondje lopen wordt er de laatste tijd niet leuker op. Overal waar je loopt moet je uitkijken voor rondslingerende hondenpoep op de trottoirs. Daarover is grote ergernis onder veel inwoners uit diverse Borculose wijken. Op social media regent het klachten over de overlast die het meebrengt.

Er zijn in Borculo diverse initiatieven om de overlast tegen te gaan. Zo staan er onder andere in de Koppel speciale prullenbakken met gratis plastic zakjes om de poep op te ruimen. Toch is de overlast in de Koppel niet minder dan in andere wijken. Wij namen de proef op de som en liepen door het Elbrink, de Koppel en het centrum. Onderweg moesten we maar liefst 16 keer oppassen, zodat we niet in een drol stapten. “Het lijkt wel alsof het steeds erger wordt.” lezen we op social media. Ook ruimen verschillende vrijwilligers het zelf op, omdat ze zich irriteren aan de overlast.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com