Algemeen
Berkelland
Uncategorized

18 februari 2021

Berkellandse voetbalclubs gaan samenwerken

Berkellandse voetbalclubs gaan samenwerken

BERKELLAND – UNO’21 (Uut Naoberschap Ontstoan) is de nieuwe naam voor het samenwerkingsverband tussen de voetbalverenigingen EGVV, GSV’63, Sc Haarlo, v.v. Noordijk en v.v. Reünie. Deze verenigingen gaan vanaf komend seizoen intensief samenwerken op het gebied van jeugdvoetbal. Dit betekent meer kinderen en dus meer voetbalplezier. Met ca. 250 jeugdleden kan ieder op zijn/haar eigen speelniveau worden ingedeeld.

De aftrap voor de allerkleinste jeugd, ook wel “mini-pups” genoemd, zal gegeven worden op 20 maart a.s. in Haarlo, vervolgens op 27 maart in Geesteren, 3 april in Gelselaar en op 10 april in Borculo. Tijdens deze 4 zaterdagochtenden verwelkomen ze jongens en meisjes van 4 t/m 7 jaar om kennis te maken met voetballen. De 4 sessies staan onder leiding van enthousiaste ervaren trainers, waarbij kennismaken met de bal, speelplezier en samen buiten bezig zijn de belangrijkste ingrediënten zijn. Na afloop is er voor iedereen wat lekkers.

Meetrainen op 1 of meerdere ochtenden is gratis en geheel vrijblijvend. Aanmelden kan eenvoudig via minipups@uno21.nl. En uiteraard zijn op deze dagen de op dat moment geldende RIVM coronamaatregelen van toepassing.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook