Algemeen
Borculo
Uncategorized

21 februari 2021

Burgerlokaal Borculo: ‘Wij zijn er voor jou, ook in deze tijd’

Burgerlokaal Borculo: ‘Wij zijn er voor jou, ook in deze tijd’

BORCULO – “Wij zijn er voor jou, ook in deze tijd.” Onder dit motto bevindt het Burgerlokaal van Borculo zich sinds 9 januari aan de Burg. Bloemersstraat 6 in Borculo. Een tijdelijk onderkomen totdat er een andere locatie gevonden is.

Volgens de handreiking voor buurt-/dorpshuizen en wijkcentra van de rijksoverheid en goedkeuring van de gemeente Berkelland, mag het Burgerlokaal individuele ondersteuning bieden aan de kwetsbare inwoners. Wie daar behoefte aan heeft kan er een kop koffie of thee komen drinken en op verhaal komen. Inmiddels zijn er een paar vaste bezoekers die wekelijks een bezoekje brengen. Burgerlokaal: “Wij staan binnenkort ook klaar voor o.a. de jongeren en de statushouders.”

Het Burgerlokaal is open op de woensdag- en zaterdagochtenden van 09.00 tot 13.00 uur. Wel is het in deze tijden nodig eerst een afspraak te maken. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur via tel 06-20314178 of per e-mail via burgerlokaal@gmail.com. Burgerlokaal vraagt voor de koffie en thee alleen een vrijwillige bijdrage.

Ook voor hulpvragen, zoals het doen van boodschappen of het bieden van een luisterend oor kan men telefonisch bij de vrijwilligers van Het Burgerlokaal terecht. Mensen die zich als vrijwilliger bij het initiatief willen aansluiten, kunnen zich per telefoon of e-mail melden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook