Home » Borculo » Opslaglocatie voor drugs gevonden in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

22 februari 2021

Opslaglocatie voor drugs gevonden in Borculo

Opslaglocatie voor drugs gevonden in Borculo

BORCULO / ZWOLLE – In een drugszaak is een opslaglocatie voor drugs gevonden in Borculo. De opslaglocatie is onderdeel van een omvangrijke drugszaak. Het is één van de plekken die een grote drugsorganisatie uit Oost-Nederland gebruikte voor het produceren van speed. Daarvoor werd onder andere de grondstof apaan gebruikt.

De criminele organisatie zit in het vangnet van justitie, meldt RTV Oost. Acht mannen werden al opgepakt en aankomende week worden de vier veronderstelde kopstukken aangehouden.

In Didam en in Groningen werden drugslabs gevonden die onderdeel zijn van dezelfde organisatie. De criminelen wilden ook een drugslab bouwen in Deventer. Daarnaast werd er ook een opslaglocatie gevonden in Ede.

Waar de opslaglocatie in Borculo stond, is niet bekend gemaakt. Ook is het onduidelijk of er grondstoffen zijn gevonden.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com